Segítenek a probiotikumok

Számos, többnyire enyhe lefolyású, azonban rendkívül kellemetlen és nehezen múló, emésztőrendszeri betegség létezik, amiket gyógyszeres kezeléssel nem lehet megfelelően kezelni. Ilyenkor segíthetnek a probiotikumok, amelyek képesek helyreállítani a bélflóra egyensúlyát, hozzájárulva ezzel a káros bélbaktériumok elszaporodása miatt kialakuló hasfájás, puffadás, rossz közérzet, valamint az emésztési rendellenességek megszüntetéséhez.

Segítenek a probiotikumok az emésztési problémák gyógyításában

Gyakran előfordul, hogy az emésztési zavarok tünetei idővel maguktól, vagy a diéta, esetleg a gyógyszerek hatására, időlegesen megszűnnek. A kiváltó ok, vagy okok viszont megmaradnak, így a panaszok újra jelentkeznek. Ezért érdemes probiotikus készítményekkel, élelmiszerekkel növelni a probiotikumok bevitelét a szervezetbe. Ezek a jótékony baktériumok gátolják a béltraktusban élő kórokozók elszaporodását, valamint elvégzik a sérült bélflóra helyreállítását. Utóbbi azért nagyon fontos, mert a bélflóra elégtelen működése jelentősen hozzájárul az emésztőrendszeri, és más megbetegedések kialakulásához. Hasmenés, puffadás esetén kifejezetten gyors megoldás a probiotikumok (különösen hatékony a Lactobacillus rhamnosus) bevitele, amelyek a bélflórát károsító antibiotikumos kezeléseket követően is jó szolgálatot tesznek egészségünk helyreállítása érdekében. Mivel egyes fajtái (ilyen a székrekedés és a hasmenés, valamint a Bifidobaktériumokhoz hasonlóan, a bél gyulladásos állapotának megszüntetésére egyaránt alkalmas Lactobacillus acidophilus) természetes antibiotikumokat termelnek, megszabadítanak a visszatérő húgyúti fertőzésektől, ahogyan a Candida és más gombás fertőzések, valamint a genitális herpesz ellen is sikerrel alkalmazhatók. A szervezet számára nélkülözhetetlen probiotikumok bevitelével jelentősen csökkenthető az ártalmas – LDL – koleszterin szintje, ami hozzájárul az érfalak tisztántartásához és a keringési zavarok megelőzéséhez.


Probiotikus kiegészítő - Swiss Probiotix®

Fagyasztott-szárított, szakszerűen összeállított kiváló hatású probiotikus étrend-kiegészítő, bélben feloldódó vegetáriánus kapszulákban. 10 válogatott jótékony baktériumfajból áll, kapszulánként 4 milliárd sejtet tartalmaz. A szakszerű összeállítás eredményeképpen biztosítja a szervezet számára a szükséges jótékony baktériumokat. Megfelel a vegetáriánus étrend követelményeinek.

Érdekel a Swiss Probiotix®


Hirdetés:
Hirdetés: