Egyedülálló megoldást kínál a Probiotix

Ahhoz, hogy hatékonyan a szervezetünkből hiányzó probiotikumok pótlása megfelelő kegyen, és ezáltal helyreálljon a sérült bélflóra egyensúlya, az esetek döntő többségében külső segítségre is szükségünk van. Ennek oka, hogy az élelmiszerek (például a joghurt) nem tartalmaznak elegendő számú és fajtájú probiotikumot. Szerencsére van megoldás: a Probiotix kapszulával az ember számára legfontosabb probiotikus baktériumtörzseket egyszerűen és biztonságosan bejuttathatjuk a szervezetünkbe. A Probiotix titka abban rejlik, hogy más táplálékkiegészítőkkel ellentétben, nem csupán egy-két, hanem tíz, válogatott, probiotikus baktériumtörzset tartalmaz.

Mindez azt jelenti, hogy a Probiotixban, egyedülálló módon, megtalálhatóak azok a jótékony baktériumok, amelyek az emberek 99 százalékában biztosítják a bélflóra egyensúlyát. Tudni kell, hogy nagyon nehéz meghatározni a bélrendszerben élő jótékony baktériumok összetételét, mert ez minden embernél egyedi képet mutat: a probiotikus készítmények, azonban csak akkor műkődnek megfelelően, ha tartalmazzák legalább azt a bizonyos baktériumtörzset, amire az adott embernek a leginkább szüksége van. Ebben van a Probiotix legnagyobb erénye, hiszen a termék tíz probiotikus baktériumtörzséből minimum egy, szinte biztosan az Ön bélflórájában is megtalálható. Ezért bátran kijelenthető, hogy a Probiotix jótékony hatása az esetek 99 százalékában garantált. Ezzel pedig egyetlen más, az üzletekben kapható hasonló probiotikus termék sem dicsekedhet!

Ráadásul sérült bélflóra helyreállítása és a káros baktériumok szaporodását gátló, probiotikus baktériumok, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő, liofilizált eljárással készült kapszulában kerülnek forgalomba. A speciális kapszulák különlegessége, hogy ellenállnak a gyomorsavnak, ezért sértetlenül eljutnak a bélrendszerbe. Ennek köszönhetően a probiotikus baktériumok pontosan ott fejthetik ki hatásukat, ahol valóban szükség van rájuk.

Mindebből az következik, hogy a Probiotix a leghatékonyabb megoldás a bélflóra regenerálására!

Büszkék vagyunk arra, hogy laboratóriumi eredmények alapján, nincs még egy olyan probiotikus készítmény a piacon, amely több probiotikus bélbaktériumot tartalmaz, mint a Probiotix.

Milyen összetevőkből áll a Probiotix?

A Probiotix vegetáriánus kapszulákba zárt, fagyasztott-szárított probiotikus étrend-kiegészítő, mely kizárólag a bélben oldódik fel. Minden egyes kapszulában, 10 különböző fajtájú, összesen mintegy 4 milliárd válogatott, jótékony baktériumtörzs található. A szakszerű összeállítás eredményeképpen, a Probiotix biztosítja a szervezet számára szükséges probiotikus baktériumok utánpótlását. Erre azért van mindenképpen szükség, mert testünk akkor képes optimális működésre, ha a jó és a káros baktériumok aránya 85:15. A legtöbb embernél azonban ez fordítva van, ezért szenvednek sokan emésztési zavaroktól (hasfájás, rossz emésztés, puffadás, fokozott bélgáz képződés stb.), illetve más, gasztroenterológiai betegségektől, amelyek akár pszichés problémákat is okozhatnak.

Prebiotikumokra is szükség van

probiotikumok

A probiotikus baktériumok akkor képesek megmaradni és elszaporodni a bélrendszerben, ha biztosított a számukra szükséges táplálék, azaz a prebiotikumok megfelelő mennyisége. A prebiotikumokat a szervezet és a káros baktériumok nem képesek lebontani, sőt a gyomorsav sem hat rájuk. Ezt a táplálékot a rosttartalmú élelmiszerek vagy a táplálékkiegészítők, mint például a Clean Inside rost tudják biztosítani. Hasonló módon, a jó baktériumok tápláléka lehet a FOS (fructooligosaccharides), ezért sokkal hatásosabbak azok a probiotikumos készítmények, amelyek FOS-t is tartalmaznak: ilyen termék a Probiotix!

Miért a legjobb választás a Probiotix?

  • Életképes baktériumfajokat tartalmaz.
  • Összetételét a Wisconsini Egyetem kutatói fejlesztették ki annak érdekében, hogy a jótékony baktériumok életképesek maradjanak, és a bélbe jutva, képesek legyenek ellátni feladatukat.
  • A Probiotix fagyasztott-szárított por formában, kapszulákban kerül forgalomba, tejet nem tartalmaz.
  • A Probiotix kapszula csak a bélben oldódik, ellenáll a gyomorsavnak.
  • A jótékony baktériumok táplálékát, a FOS-t is tartalmazzák a Probiotix kapszulák.
  • A csomagolás nedvességálló és sötét, megóvja a baktériumokat a külső behatások okozta károsodástól.
  • Nem tartalmaz búzát, koffeint, szóját, kukoricát, cukrot, tojást, tejet, tartósítószereket és színezéket.

Hogyan kell használni a Probiotix táplálékkiegészítőt?

  • Naponta két kapszulát lefekvés előtt üres gyomorra érdemes bevenni.
  • A bevett kapszulák száma, az egyéni szükségletek szerint változtatható. Amennyiben a napi két kapszula nem éri el a kívánt hatást, az adagot legfeljebb 3-4 kapszulára lehet emelni.
  • Fordítsunk figyelmet arra, hogy használat után a kupak szorosan rá legyen csavarva a flakonra. Óvjuk a fénytől és a nedvességtől, a készítmény hűtőben is tárolható, azonban a termék kupakját ne csavarjuk le addig, amíg fel nem melegedett szobahőmérsékletre!

Milyen hasznos, probiotikus baktériumokat tartalmaz a Probiotix?

Bifidobacterium lactis:

Az emberi bélflóra egyik összetevője. Megtalálható a legtöbb probiotikumos tejtermékben, sikerrel alkalmazható a hasmenés kezelésére, a székrekedés megelőzésére, valamint hatékony segítséget nyújt egyes gyulladásos bélbetegségek gyógyítása során. Ezen kívül hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, és csökkenti egyes légúti fertőzések kockázatát.

Enterococcus faecium:

Az emberi bélflóra egyik összetevője. Probiotikus hatásának köszönhetően segít a hasmenés megszüntetésében.

Lactobacillus acidophilus:

Az emberi bélflóra egyik összetevője. Javítja az emésztést, meggátolja különféle kórokozók és gombák elszaporodását a bélrendszerben, hozzájárul a székrekedés megelőzéséhez, hatékony segítség egyes gyulladásos bélbetegségek gyógyításában, valamint erősíti az immunrendszert és csökkenti egyes légúti fertőzések kockázatát.

Lactobacillus paracasei:

Megtalálható az emberi bélflórában. Hozzájárul a hasmenés megszüntetéséhez, bizonyos esetekben enyhíti az allergia tüneteit, szabályozza a vérnyomást és csökkenti a koleszterinszintet, valamint szerepet kap a bélnyálkahártya egészségének megőrzésében.

Lactobacillus plantarum:

Az emberi bélflóra egyik összetevője. Sikerrel alkalmazható egyes gyulladásos bélbetegségek gyógyítása során, erősíti az immunrendszert, gátolja a káros baktériumok megtelepedést és elszaporodását a bélrendszerben.

Lactobacillus salivarius:

Az emberi bélflóra egyik összetevője. Segíti a fehérjék emésztését, meggátolja különféle kórokozók és gombák elszaporodását a bélrendszerben, továbbá hatékonyan használható a különféle gyulladásos betegségek gyógyítása során.

Bifidobacterium infantis:

Az emberi bélflóra egyik összetevője. Javítja az emésztést, gyulladáscsökkentő hatású és hozzájárul az emésztőrendszer egészségének megőrzéséhez. Hatékony az Irritábilis bél szindróma tüneteinek enyhítésében.

Bifidobacterium longum:

Az emberi bélflóra egyik összetevője. Hozzájárul a vastagbél egészségének megőrzéséhez, gátolja a káros baktériumok elszaporodását, kedvezően hat az immunrendszer működésére.

Streptococcus thermophilus:

Az emberi bélflóra egyik összetevője. Ezen kívül, elsősorban a savanyított tejtermékekben fordul elő, a joghurt készítésekor használják. Közreműködik a bélflóra egyensúlyának fenntartásában, az emésztőrendszer egészségének megőrzésében.

Lactobacillus lactis:

Az emberi bélflóra egyik összetevője, mely a különböző savanyított élelmiszerekben is fellelhető. Szabályozza az emésztést és megakadályozza a kórokozók elszaporodását az emésztőrendszerben. Kedvező hatású a hasmenéssel járó betegségek, valamint egyes bélbetegségek és bőrbetegségek megelőzésében, illetve kezelésében.


Hirdetés:
Hirdetés: